Raul Must on jõudnud Euroopa karikaetapil poolfinaali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpallur Raul Must.
Sulgpallur Raul Must. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Venemaal toimuval sulgpalli Euroopa karikaetapil on Eesti esireket Raul Must jõudnud poolfinaali. Veerandfinaalis võitis võistlusteks teise asetuse saanud Must kvalifikatsiooniturniirilt põhivõistlusele jõudnud India esindaja Daniel S Faridi kolmes geimis 21:16, 11:21, 21:19.

Poolfinaalis mängib maailma edetabelis 52. kohta hoidev Must prantslase Thomas Rouxeliga (BWF 112). Rouxel võitis veerandfinaalis soomlase Kalle Koljoneni 21:11, 21:14.

Kristin Kuuba ja Helina Rüütel pidid naiste paarismängus leppima kaotusega tugevale Saksamaa paarile Isabel Herttrich ja Linda Efler 21:17, 14:21, 14:21. Herttrich on eelnevate paarilistega kuulunud paarismängus maailma edetabelis ka kolmekümne parima sekka. Kuuba ja Rüüteli koht maailma edetabelis on hetkel 63. Sellega jäid Kuuba ja Rüütel jagama sel turniiril üheksandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles