Raul Must lõpetas MMi-eelse Euroopa karikaetapi kolmandana

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sulgpalli Euroopa karikaetapil Venemaal Gatchinas, kus auhinnafond oli 20 000 dollarit, jäi Raul Must üksikmängus jagama kolmandat kohta. Must jõudis poolfinaali tänu 21:16, 11:21, 21:19 võidule India mängija Daniel S Faridi üle.

Poolfinaalis tuli võistlusteks teise asetuse saanud Mustale vastu Thomas Rouxel Prantsusmaalt. Prantslane on hetkel maailma edetabelis küll langenuf 112. kohale, kuid kaks aastat tagasi kuulus veel maailma top50 hulka. Musta edetabeli koht on praegu 52. Omavahel olid Must ja Rouxel varem kohtunud neljal korral ja kõigist neist kohtumistest oli võitjana väljunud eestlane. Seekord sai poolfinaalmängus Rouxel revanši ja võitis 21:18, 21:13.

Finaalis jäi aga Rouxel omakorda alla võistluste favoriidile ehk esimese asetusega Pablo Abianile Hispaaniast, kes võitis nii mängu kui ka kogu turniiri 15:21, 21:15, 21:18.

Raul Mustale oli see viimane ettevalmistav turniir enne augusti lõpus toimuvaid maailmameistrivõistluseid Šotimaal Glasgows.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles