Ametlik: Guardiola pika ninaga jätnud endine Barcelona kaitsja lõi käed PSG-ga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Alves liitus Prantusmaa hiiuga PSG.
Dani Alves liitus Prantusmaa hiiuga PSG. Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Scanpix

Aastatel 2008–2016 Barcelona jalgpalliklubi ridades mänginud 34-aastane brasiillasest paremkaitsja Dani Alves, kes lahkus hooaja lõppedes Torino Juventuse ridadest, lõi käed Prantsusmaa hiiu PSG-ga.

Ehkki Alvest seostati pärast hooaja lõppu Manchester Cityga, kus töötab peatreenerina endine Barcelona juhendaja Pep Guardiola, siis tehing jäi katki, kuna ehkki Inglismaa tippklubi pakkus brasiillasele samuti kahe aasta pikkust lepingut, siis Pariisis hakkab Alves teenima 13,5 miljonit eurot hooaja eest, mis on poole suurem summa võrreldes City pakutuga.

«Uskuge mind, ma tulen Pariisi võitma. Viimastel aastatel olen hakanud mõistma selle klubi suurust, millest on saanud Euroopa jalgpalli jõujaam. Olen väga elevil, et saan nüüd ise olla osa sellest projektist,» ütles Alves.

PSG on Alvesi jaoks tema profikarjäär viiendaks klubiks. Enne Pariisi siirdumist on ta pallinud nii Brasiilia vutiklubis Bahia (2001–2002), Hispaania meeskondades Sevilla (2002–2008) ja Barcelona (2008–2016) kui ka Itaalia klubis Torino Juventus (2016–2017).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles