Hamilton ajas fännid marru

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Lewis Hamilton vihastas mõned oma fännid välja, tungles pärast tänast pressikonverentsi tema ümber suur hulk inimesi
Kuigi Lewis Hamilton vihastas mõned oma fännid välja, tungles pärast tänast pressikonverentsi tema ümber suur hulk inimesi Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Kolmekordne vormel-1 maailmameister Lewis Hamilton vihastas vormelisõpru, kui ei ilmunud koduse GP avaüritusele ning eelistas sellele Kreekas pidutsemist, vahendab Motosport.com.

Kolmapäeval peeti Trafalgari väljakul Silverstone'i GP-etapi avaüritus, kus osalesid kõik vormelipiloodid peale Hamiltoni. Siiski mainiti Hamiltoni nimi ära ning sellele järgnes tuhandete inimeste vilekoor. Suurimate ovatsioonide osaliseks sai aga Hamiltoni põhirivaal Sebastian Vettel.

Sebastian Vettel Trafalgari väljakul
Sebastian Vettel Trafalgari väljakul Foto: Daniel Hambury/PA Wire/PA Images

Hamilton ise viibis samal ajal Kreekas oma sõpradega kahepäevasel puhkusel ning õigustas oma otsust tänasel pressikonverentsil.

«Kõigil on õigus iseseisvalt otsustada. Tundsin, et hooaeg on olnud päris pingeline ning vajasin selleks nädalavahetuseks parimat ettevalmistust. Tänavune hooaeg on minu jaoks kõige tähtsam!»

Ühtlasi teatas britt, et ei teagi, mis üritusel toimus. «Ma pole oma telefoni viimastel päevadel vaadanud. Olen selle peamiselt välja lülitanud,»sõnas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles