Ricciardo pettus Bottase joomakommetes: ta tegi soomlastele häbi (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo (vasakul) ja Valtteri Bottas.
Daniel Ricciardo (vasakul) ja Valtteri Bottas. Foto: ERWIN SCHERIAU/AFP/SCANPIX

Vormel 1 sarjas Austria etapil kolmanda koha saanud Daniel Ricciardo avaldas Suurbritannia GP eelsel pressikonverentsil teeseldud pahameelt selle üle, et võitja Valtteri Bottas keeldus tema lemmiktrikist – võidusõidusaapa seest šampanja joomisest.

Seejuures märkis Ricciardo, et Bottas üritas poodiumilt joomata jalga lasta juba Aserbaidžaanis. «Kuulsin, et soomlased armastavad juua. Aga Valtteri ei suutnud eelmisel pühapäeval nende lippu kõrgel hoida. Valtteri Bottas,» ahvis austraallane soome aktsenti. «Häbi tal olgu. Olen pettunud!»

Lisaks ajas Ricciardo «kingastjoomise» populaarsuse eeskätt intervjueerijate kaela – tema ise ei olevatki plaaninud sellest mingit traditsiooni teha. «Nende seas on mõned haiged inimesed!» naeris Ricciardo. «Lisaks karjuvad inimesed mulle juba tänaval, et tee kingakat! No ma ei võta ju niisama heast peast kinga jalast ära, et sealt juua. Tundub, et olen endale ise augu kaevanud,» kurtis Ricciardo ajakirjanike naeru saatel.

Ricciardo kõrval istunud Lewis Hamilton, kes on seni kingajoogist pääsenud, lubas samuti, et ei kavatse seda menüüsse võtta. «Pole just kõige toredam asi – eriti, kui tegu on kellegi teise jalatsiga!» teatas ta.

«Tõsi, kui lasta kets ringi käima, läheb asi riskantseks,» nõustus Ricciardo. «Niisugusel juhul võib kogu poodiumiseltskond nädalaks ajaks haiglasse sattuda!»

Vaata videot lõbusast pressikonverentsist!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles