Video: Zenjov skooris debüütmängus Vassiljevi klubi vastu, Vassiljev eksis penaltil

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov tähistamas debüütmängus väravat.
Sergei Zenjov tähistamas debüütmängus väravat. Foto: Gliwice Piast/Twitter

Poola jalgpalli kõrgliigas tegi Krakowi Cracovia meeskonna ridades oma ametliku debüütmängu Eesti koondise ründaja Sergei Zenjov, kes sai värava kirja juba avavooru kohtumises ning seda Konstantin Vassiljevi klubi Gliwice Piasti vastu. Mõlemad eestlased jooksid väljakule meeskondade algkoosseisudes.

Zenjovi tabamus sündis 12. mänguminutil, kui 28-aastane pärnakas suunas võrku Mateusz Wdowiaki tsenderduse. Cracovia jõudis juhtida kohtumist vaid kaks minutit, kuna Piasti poolt sai siis jala valgeks Gerard Badia. Kuna kohtumise jooksul rohkem väravaid ei nähtud, siis 1:1 viigitulemusega ka vastasseis lõppes. Seejuures ei suutnud 32-aastane Vassiljev 76. mänguminutil realiseerida penaltit.

Mõlemad Eesti koondise liikmed said kirja täismängu ning kollase hoiatuskaardi (Vassiljev 7. minutil ning Zenjov normaalaja üleminutitel). Viigilise resultaadi tõttu teenisid mõlemad meeskonnad liigatabelisse ühe punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles