Šokkväide: McGregor löödi juba sparringul pildituks

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather ja Conor McGregor pidasid üle maailma matšieelseid pressikonverentse.
Floyd Mayweather ja Conor McGregor pidasid üle maailma matšieelseid pressikonverentse. Foto: Paul Childs/REUTERS/Scanpix

Maailma spordifännid ootavad huviga augustikuist vastasseisu kaotuseta poksija Floyd Mayweatheri ja MMA superstaari Conor McGregori vahel. Mayweather on matšis selge favoriit ning mehe võit näib pärast värsket väidet, et tema esimest korda poksiringi astuv vastane löödi juba treeningu käigus nokauti, aina kindlam.

Šokeeriva uudisega tuli lagedale kunagine kahekordne maailmameister Jessie Vargas. Mees väitis Villanify Mediale antud intervjuus, et McGregor sparris hiljuti samuti peamiselt MMA-ringe väisanud Bradley Wheeleri vastu. Hariliku treeningu käigus olevat inglane McGregori pildituks löönud – või nõnda Vargas kuulis.

«Ma ootan, et Floyd võidab nokaudiga kuuendas või seitsmendas raundis. Mul pole kahtlustki. Ma tahan tegelikult selle peale rahagi panna – see on 100... 99-protsendiliselt kindel võit. See üks või 0,5 protsenti jääb võimalus, et Conor saab mõne õnneliku löögi pihta.»

McGregori praegune sparringupartner on kaasmaalane Tiernan Bradley, kel on mehe poksioskuste kohta öelda vaid kiitvaid asju: «Ta on oma jalgadega nõnda kiire, et on väga raske hinnata omavahelist vahemaad. Ta on nii kiire ja ennustamatu – see on väga ohtlik kombinatsioon. Ma ei usu, et Mayweather on kunagi varem kellegi sellisega võidelnud.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles