Mait Patrail jätkab maailma tugevaimas liigas

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail.
Mait Patrail. Foto: TSV Hannover-Burgdorf

Eesti käsipallikoondise liidermängija Mait Patrail, kes teenib klubileiba maailma tugevaimas liigas ehk Bundesligas palliva TSV Hannover-Burgdorfi ridades, pikendas oma koduklubiga lepingut, mis kestab kuni 2019. aasta hooaja lõpuni.

29-aastase Põlvast pärit Patraili senine leping kestis 2018. aastani, mistõttu pikendati kontrahti ühe aasta võrra. Kahemeetrini vasaksisemine on kõnealuses klubis mänginud alates 2012. aastast ning kannab meeskonnas särki numbriga 9.

«Meil on hea meel, et niivõrd kvaliteetne mängija, kel on olemas kõik vajalikud mängijaomadused, jätkab meie juures ka kahel järgmisel aastal,» sõnas klubi tegevjuht Benjamin Chatton.

Patrail tunneb ise end samuti Hannoveri linnas mugavalt. «Ma olen väga õnnelik, et saan jätkata ambitsioonikas meeskonnas ning maailma tugevaimas liigas oma karjääri,» kommenteeris eestlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles