Käsipallurid loositi põnevasse valikgruppi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatreener Rein Suvi.
Peatreener Rein Suvi. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

KÄSIPALL. Eesti meeste käsipallikoondis alustab sügisel uut, 2019. aasta maailmameistrivõistluste valiksarja. Eile loositi Viinis Euroopa Käsipalliliidu (EHF) peakorteris alagruppidesse MM-valikturniiri esimeses faasis osalevad 23 rahvuskoondist. Eesti sattus loosi tahtel ainsasse kolmeliikmelisse alagruppi koos Bosnia ja Hertsegoviina ning Šveitsiga.

Alagrupimängud peetakse kodus-võõrsil-põhimõttel ning algavad sügisel, mil 25.–29. oktoobrini on kavas esimesed kaks mängu. 2018. aasta jaanuaris mängitakse ülejäänud kaks kohtumist. Täpne kalender selgub lähiajal. Valikturniiri teise faasi ehk play-off’i pääsevad vaid kuus alagrupivõitjat.

Eesti koondise peatreeneri Rein Suvi esimesed muljed olid kahetised. «Mõnes mõttes tahtnuks nagu neljast alagruppi saada – koondis tuleb niigi harva kokku ja võinuks rohkem mänge olla. Samas on ehk kolmesest grupist kergem edasipääsu püüda ja viimase me muidugi endale eesmärgiks seame,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles