Valgevene libero: mängu viimaseks jäänud punkt pidanuks kuuluma meile

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ja Valgevene kohtumine Kortrijkis.
Eesti ja Valgevene kohtumine Kortrijkis. Foto: www.cev.lu

Eesti ja Valgevene võrkpallikoondiste eilne kohtumine MM-valiksarjas võinuks saada veel närvilisema lõpu, kui valgevenelased oleksid saanud seisul 23:24 oma tahtmise.

Kaks esimest geimi võitnud Eesti kaotas vahetusmehi kasutades kolmanda ja neljandas geimis liiguti punkt-punktis, kuniks nimetatud seisul ründas 16 punktiga valgevenelaste parimaks kerkinud Pavel Kuklinski auti. Sloveenist pukikohtunik näitas punkti ning seeläbi ka 25:23 geimivõitu ja 3:1 matšivõitu Eestile, valgevenelased protesteerisid eesotsas peatreeneriga pikalt, ent tulutult.

«Minu arvates puutus viimane löök nende (eestlaste – toim) blokki ja kui kohtunikud oleksid seda tunnistanud, olnuks seis 24:24 ning kõik veel võimalik. Tulime neile hästi järele ning mängisime aina paremini,» sõnas Valgevene koondise libero Maksim Budzjuhhin CEVi koduleheküljele.

Täna on Eesti vastamisi Hispaaniaga, mäng algab sarnaselt eilsele kell 21.00 ja Postimees näitab seda otsepildis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles