Lissi Kubre võitis Dublinis juunioride ITF turniiri

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lissi Kubre.
Lissi Kubre. Foto: Eesti Tennise Liit

14-aastane tennisist Lissi Kubre osales Dublinis juunioride ITF turniiril ning võitis üksikmängus esikoha ja jõudis paarismängus Gendra Raagiga poolfinaali.

Kuni finaalini olid Kubre vastasteks Iiri tüdrukud. Esimeses ringis alistus Juliana Carton 6:4, 6:4, teises ringis Faye Nolan 6:3, 6:1. Veerandfinaalis sai Kubre jagu Ciara O` Toole`st 6:1, 6:3 ja poolfinaalis esimese paigutusega Anna Bowtelli 7:6(3), 6:2. Finaalis oli eestlanna vastaseks Arabella Moen Suurbritanniast, keda Kubre võitis kolmes setis 3:6, 6:0, 6:3.

16-aastane Gendra Raag sai esimeses ringis jagu Olivia Mariottist 7:6(1), 6:4, kuid kaotas siis teise paigutusega iirlannale Caragh Courtneyle 2:6, 2:6.

Paarismängus alistasid Kubre ja Raag esimeses ringis Poola paar Natalia Komar - Aleksandra Rychlewska 6:3, 6:4 ja teises ringis sama tulemusega Iiri paar Olivia Mariotti - Ellie Murphy. Poolfinaalis jäädi aga alla hilisematele võitsatele iirlannadele Jessica Leeman - Zara Ryanile 2:6, 3:6.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles