Pronksi võitnud Beljajeva: kaks tiitlivõistlust järjest medal – super! (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Beljajeva.
Julia Beljajeva. Foto: FIE - International Fencing Federation / Augusto Bizzi

Leipzigis toimunud vehklemise MMi naiste epee individuaalturniiril võitis Julia Beljajeva pronksmedali. Poolfinaalis kaotas ta Tatjana Gudkovale lisaajal 12:13.

«Muidugi on kahju, sest alati tahad rohkemat,» sõnas Julia Beljajeva pärast MMi pronksmedalivõitu Postimehele ning muigas, et räägib kuu aega pärast EM-pronksi võitu sama juttu. «Aga olen väga rahul. Kaks tiitlivõistlust järjest medalil olla on ikka supertulemus,» sõnas ta.

«Viimane torge polnud väga hästi mängitud, lähivõitluses juhtub tihtilugu nii. Mõtlesin, et esimese torke panen mööda ja siis tuleb kohe otsa, aga ta jõudis ette,» sõnas ta.

Beljajeva tunnistas, et oli pärast juunikuist EMi Tbilisis väga väsinud. «Mõtlesin, et kuidas ma end kokku võtan. Vähem kui kuu oli vahet, läksime kohe laagrisse. Aga mõtlesin, et «Julia, natuke veel ja siis on puhkus!» Olin megaväsinud, aga proovisin ja läks ju hästi!»

Ometi ei saa ta veel puhkusele mõelda. Paari päeva pärast ollakse võistlustules naiskonnavõistlusel. «Kaks päeva on vahet. Tuleb end lõdvestada ja palju rõõmustada ei tasu. Võistkonnavõistlus on väga oluline, emotsiooni tuleb hoida!»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles