Foto: kas see on vastus Neymari tulevikku puudutavale küsimusele?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar oli 2013. aastal läbinud Madridi Realis arstliku läbivaatuse, kuid liitus lõpuks siiski Hispaania pealinnaklubi igipõlise rivaali FC Barcelonaga.
Neymar oli 2013. aastal läbinud Madridi Realis arstliku läbivaatuse, kuid liitus lõpuks siiski Hispaania pealinnaklubi igipõlise rivaali FC Barcelonaga. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/Scanpix

Tänavuse suve kõige kuumemaks üleminekusaagaks on kujunenud Neymari võimalik liitumine Prantsusmaa tippklubiga PSG. Kui uskuda Neymari Barcelonas mängivat meeskonnakaaslast Gerard Piqued, on brasiillane jäämas Kataloonia klubisse.

Prantsusmaa meediaväljaannete teatel on PSG valmis tasuma Barcelonale Neymari lepingus oleva väljaostuklausli 222 miljonit eurot. Pique lisas aga täna sotsiaalmeediasse koos Neymariga pildi ning kirjutas sinna alla: «Ta jääb.»

 

Se queda.

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

ESPNi andmetel on aga Neymar ja PSG juba lepinguläbirääkimised ära pidanud ning väidetavalt hakkaks 25-aastane jalgpallur teenima puhtalt kätte umbes 30 miljonit eurot aastas. Sellele lisandub ESPNi andmetel ka kopsakas lepingusõlmimistasu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles