Hea uudis: Rain Veideman on tagasi väljakul

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman Eesti koondise särgis.
Rain Veideman Eesti koondise särgis. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti meeste korvpallikoondise liige Rain Veideman on taas mängukõlbulik ning meeskonna koosseisus tagasi, osaledes ka täna õhtul kell 18.30 Kalevi spordihallis toimuvas kontrollmängus Rootsi vastu.

«Rain Veideman on täna Eesti meeskonna koosseisus ja mängib. Samuti sõidab ta praeguste plaanide järgi ka kolmapäevaseks korduskohtumiseks Rootsi,» sõnas Postimehele korvpalliliidu pressiesindaja Aldo Maksimov.

25-aastane Veideman sai vigastada lõppenud hooaja lõpus, mistõttu pidi ta käima maikuus randmelõikusel. Kui esialgu prognoositi, et Veidemani taastumine vältab mõne nädala jagu, siis tegelikult võttis paranemine aega rohkem, kuna valu randmes polnud kadunud. Koondise treeningutega sai korvpallur liituda alles eelmisel nädalal.

Sarnaselt eelmise suvega ei saa aga koondist aidata mitmed mehed. Gregor Arbet jääb eemale, sest ei jõua vigastusest taastumise tõttu õigeks ajaks mängulisse vormi. Lõikustest taastub aga Siim-Sander Vene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles