Malcolm Wilson: ma ei kavatse Tänakust võitluseta loobuda (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: @World/M-Sport

Viimastel nädalatel on meedias levinud spekulatsioonid nagu vahetaks M-Spordi rallisõitja Ott Tänak tuleval hooajal töökohta ning liituks soomlase Tommi Mäkkineni juhitava Toyota tiimiga. Tänaku leping M-Spordiga lõppeb tänavuse hooaja järel ning meeskonna juhi Malcolm Wilsoni sõnul võib seetõttu eestlane läbirääkimisi pidada kellega tahes. 

«Ta võib nendega rääkida, kuid tahame teda järgmisel hooajal enda juures hoida,» andis Wilson mõista, et hindab Tänakut väga. «Oleme Otti investeerinud alates 2012. aastast – ma pole mitte ühtegi sõitjasse kunagi nii palju panustanud ega nii palju uusi võimalusi andnud. Ma ei loobu temast nii lihtsalt.»

Samal ajal seisab Wilson silmitsi ka teise väljakutsega. Ta sooviks ka tuleval hooajal M-Spordi ridades sõitmas näha neljakordset autoralli maailmameistrit Sabastien Ogier’d. Prantslane ise on öelnud, et jätkaks meeleldi M-Spordis, kuid ta sooviks, et Fordi tuleks ametlikult M-Spordi taha. Oma tuleviku osas lubas Ogier otsuse teha septembriks.

«Ma tutvun võimalustega, kuidas teda meie juures hoida. Teeme endast kõik oleneva, et teda siin hoida. Seb teab seda, sest olen tema suhtes väga avatud olnud. Olen talle meie järgmise hooaja plaane tutvustanud,» lausus Wilson.

Ogier rääkis oma tulevikku kommenteerides, et soovib meeskonnalt vaid võimalikult häid tingimusi. «Ma ei saa oodata oktoobri või novembrini. Pean tulevasele hooajale mõtlema juba praegu ning pole saladus, et soovin meeskonnalt häid tingimusi,» ütles prantslane.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles