Suusaliidu suurimad sponsorid ei kavatse spordiala jätta

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu.
Andrus Veerpalu. Foto: Valju Aloel

Vaatamata Andrus Veerpalu positiivsele dopinguproovile ei kavatse suusaliidu suurimad sponsorid spordiala jätta. Suusalegendi usaldatakse ning suusatamise tulevikku usutakse, sest tänased lepingud on uute liidrite esiletõusu eelduseks.

Maailmasport tunneb küllalt näiteid, kus skandaalid panid sponsorid toetatava juurest plehku panema, kuid suusaliidu sõnul on nende toetajad olnud mõistvad, kirjutab Õhtuleht.

«Oodatakse FISi (Rahvusvaheline Suusaliit) hinnangut, et siis lõplikult otsustada, kas ja kuidas jätkata,» sõnas suusaliidu peasekretär Jüri Järv.

Rahvusvahelise Suusaliidu (FIS) ärakuulamiskomisjoni istung toimub praeguse plaani kohaselt alles juuni alguses, ent suusatajad alustavad uueks hooajaks valmistumist juba mai keskel ning seega loodab suusaliit vähemalt osalt toetajailt vastuse varem saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles