Ungari GP esimest vabatreeningut valitses Ricciardo, mõlemad McLarenid kaheksa hulgas

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images

Vormel 1 sarja Ungari GP esimesel vabatreeningul võidutses Red Bulli rooli keerav Daniel Ricciardo, kellele järgnes Ferrari piloot Kimi Räikkönen. Austraallase parimaks ringiajaks kujunes 1:18,486, mis oli 0,234 sekundit soomlase sooritusest parem. 

Mercedese sõitjad Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas sõitsid välja kolmanda ja viienda aja, kaotades Ricciardole vastavalt 0,372 ja 0,762 sekundit. Nende vahele mahtus Ricciardo meeskonnakaaslane Max Verstappen.

Sarja üldliider Sebastian Vettel (Ferrari) pidi leppima kuuenda kohaga, jäädes parimal katsel Ricciardole alla üle sekundi. Esikümne lõpetasid Fernando Alonso, Stoffel Vandoore (mõlemad McLaren), Nico Hülkenberg ja Joylon Palmer (mõlemad Renault).

Vabatreeningut jääb varjutama Haasi sõitja Antonio Giovinazzi seinasõit, mille tõttu lehvitati punaseid lippe. Täna peetakse ka teine vabatreening, mis algab Eesti aja järgi kell 15.

Video Giovinazzi väljasõidust:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles