Ogier tahab rallit jätkata, kuid kõik sõltub kaardilugejast

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia Soome MM-rallil.
Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia Soome MM-rallil. Foto: Lavadinho/imago/PanoramiC

Ott Tänaku tiimikaaslane Sebastien Ogier (M-Sport) sõitis Soome MM-ralli neljandal kiiruskatsel vastu puud, kuid võib sellest hoolimata teisel võistluspäeval rajale tulla.

MM-sarja üldliidri käsutuses olev Ford Fiesta lagunes neljandal katsel, kui sai esmalt hüppest maandudes kannatada ning suuresti selle tõttu Ogier vastu puud ka kihutas. Kumbki autos olnud mees vigastada ei saanud, kuid kaardilugeja Julien Ingrassia ei tundnud end pärast õnnetust kõige paremini.

«Me peame ootama, sest Julien sai avariis veidi raputada,» selgitas neljakordne maailmameister WRC koduleheküljele olukorda. «Me läbisime haiglas kõik uuringud ning kõik on korras, kuid Julien ei tunne end endiselt päris hästi.»

Eile õhtul teatas 33-aastane prantslane sotsiaalmeedias, et masin on mehaanikute poolt korda tehtud ning homseks valmis, kuid rajale naaseb kogenud ekipaaž vaid juhul, kui Ingrassia on selleks valmis.

Värskeima info kohaselt vajab Ingrassia taastumiseks rohkem aega ning täna rajale ei tule. Loodetavasti näeme neid Soomes kihutamas homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles