Kolm kohta tõusnud Tänak: ei midagi edevat, ei midagi hullu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Soome MM-ralli laupäevase võistluspäeva lõpetas Eesti esiekipaaž Ott Tänak/Martin Järveoja (M-Sport) seitsmendal positsioonil, kaotades üldliider Esapekka Lappile (Toyota) 2.07,5.

«Koha mõttes polnud kindlasti midagi rohkem võtta, aga võib-olla kõige perfektsem päev ei olnud ning enesekindlust pole. Samas näitasime mõistlikku kiirust ning ei korraldanud midagi edevat ega hullu ja punktide poolest on meeskonna jaoks praegune seis üsna maksimum,» sõnas Tänak võistluspäeva kokkuvõtteks.

29-aastane saarlane alustas päeva aga alles kümnendalt kohalt ning pidi seetõttu olema teedepuhastaja rollis. «Kõige parem positsioon meil polnud (eriti teisel ringil), kuid Soomes mõjutab see asjaolu sellise ilmaga vast kõige vähem,» tunnistas eestlane.

Homseks Tänakul kindlat plaani veel pole. «Toyotade vastu on kindlasti keeruline, kuid eks näis, mis soomlased eespool plaanivad. Üritame hea tunde saada, midagi erilist meil püüda pole,» lisas ta.

Homme sõidetakse Soome rallil viimased neli kiiruskatset, millest esimene algab kell 9.38.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles