Video: kuidas palun? Magnussen kostitas pahast konkurenti otse-eetris ropu solvanguga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Magnussenil polnud tuju hakata otse-eetris sõnu valima.
Kevin Magnussenil polnud tuju hakata otse-eetris sõnu valima. Foto: XPB Images/Press Association Images/ScanPix

Vormel-1 sarja Ungari etapi viimastel ringidel läks tuliseks Haasi sõitja Kevin Magnusseni ja Renault' rooli keerava Nico Hülkenbergi heitlus, kui Magnussen surus raja teises kurvis temast väljastpoolt mööduda üritanud Hülkenbergi süümepiinadeta rajalt välja murule.

Erilist edu ei saanud sellest olukorrast ka Magnussen, kes lõpetas 13. kohaga ehk punktidest kaugel. Lisaks karistasid kohtunikud teda viiesekundilise ajatrahviga. Hülkenberg tuli viimastel ringidel boksi ja katkestas. Pärast võistlust astus Hülkenberg otse-eetris teleintervjuud andnud Magnusseni juurde ja meeste vahel leidis aset lühike dialoog.

«Jällegi olid kõige ebasportlikum sõitja,» õnnitles Hülkenberg Magnusseni sarkastilisel toonil.

«Ime *****, kallis,» oli Magnusseni ootamatu vastus.

«Ta on lihtsalt räpane võidusõitja,» selgitas Hülkenberg hiljem NBC-le. «Positsiooni kaitsmine on okei, aga seekord käitus ta otsesõnu öeldes nagu persevest. Ka tema vastus mulle oli väga kena, nii et temaga suhtlemine on kahtlemata huvitav kogemus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles