Mängu põnevaks ajanud Eesti sai tähtsa võidu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U18 korvpallikoondis mängib Belgiaga
Eesti U18 korvpallikoondis mängib Belgiaga Foto: Raul Mee

KORVPALL. Kodune korvpallipidu U18 vanuseklassi B-divisjoni EM-finaalturniiri näol sai eile jätku, kui Eesti astus 70:68 võiduga Belgia üle suure sammu alagrupi võidu poole. Kuigi avapoolaega täielikult domineerinud Eesti suutis iseenda jaoks mängu põnevaks ajada, pidasid otsustavatel hetkedel noormeeste närvid vastu ning tänasele puhkepäevale minnakse vastu heade emotsioonidega.

Mängu kohe alguses üleväljapressiga alustanud Eesti mängis kaitsefaasis pea perfektse avapoolaja. Puhkepausile siirdutigi 40:24 eduseisus. Ent Belgia puhul ei ole tegemist nõrga koondisega ning teisele poolajale tuldi peale hoopis agressiivsemalt.

«Me ei suutnud nende agressiivsuse ja kiirusega teisel poolajal hästi kohaneda. Aga üldjoontes oleme tublid, et suutsime ära kannatada,» selgitas koondise tagamängija Kristian Kullamäe teisel poolajal juhtunut. Ta lisas, et tegelikult mängiti avapoolajal väga hästi ning siis ei suutnud omakorda Belgia Eestiga hakkama saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles