Eesti klubide read täienevad jõudsalt, Kurbas ja Vene leidsid välisklubid

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cedric Simmons.
Cedric Simmons. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

KORVPALL. Eesti korvpalliklubide read täienevad vaikselt, eile tuli häid uudiseid eelkõige meistermeeskonna Kalev/Cramo jaoks. Kalev teatas, et tulevaks hooajaks on kokkuleppele jõutud eelmiselgi aastal nende meeskonnas mänginud tsentri Cedric Simmonsiga. 31-aastane Simmons on varem pallinud nii NBAs kui ka Euroliigas, esindades muu hulgas Kreeka klubi Pireuse Olympiacost.

«Saime eelmisel hooajal Simmonsiga hea klapi, talle meeldis siin ja meile jättis ta kohe alguses väga hea mulje. Võtsime eelmisel aastal lepingut sõlmides riski, mis õigustas end mõlemapoolselt,» rääkis meeskonna peatreener Alar Varrak klubi koduleheküljele.

Uus liituja on Jugoslaavia päritolu Bojan Subotić (26), kelle puhul on tegemist 203 sentimeetri pikkuse kogenud mängumehega, kes on varem mänginud sellistes klubides nagu Radnički Basket, FMP Železnik ja Crvena Zvezda. Viimati kuulus ta Montenegro liigat domineeriva KK Budućnost Voli ridadesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles