Kergejõustiklane ei kontrolli lapsi tehes juba mitmendat korda võistlusgraafikut

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martyn Rooney 2015 MMil, kus võitis Suurbritannia 4x400 teatemeeskonnaga pronksmedali
Martyn Rooney 2015 MMil, kus võitis Suurbritannia 4x400 teatemeeskonnaga pronksmedali Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix

Suurbritannia 400 meetri jooksja Martyn Rooney on parajas plindris – on reaalne oht, et ta jääb juba teist korda ilma oma lapse sünnist, sest peab samal ajal osalema kergejõustiku MMil.

Rooney astus oma sportlaskarjääris juba teist korda sama reha otsa – tema abikaasa Kate’i sünnitustähtaeg on täpselt samal ajal, kui perepea peaks startima maailmameistrivõistlustel. Esiklapse sünni juurde polnud Rooney’l võimalustki jõuda, sest 2015. aasta MM toimus Pekingis ja Hiina Rahvavabariigist sprinter nõnda kiirelt koju ei jõudnud. Jack Rooney nägi ilmavalgust ilma isa kohalolekuta

Tänavu on perepea seis aga helgem: MM peetakse koduses Londonis. Rooneyd elavad aga ca 200 kilomeetri kaugusel Loughborough’s. Daily Mail väidab, et Briti kergejõustikuliidus ragistatakse usinalt ajusid, kuidas vajadusel 2008 Pekingi OMil teatejooksus pronksi teeninud mees võimalikult kiiresti Kesk-Inglismaale toimetada, et ta teistkordselt suurest sündmusest ilma ei peaks jääma.

Meeste 400 meetri jooks on Londoni MMil kavas 5., 6. ja 8., teatejooksud võistluse kahel viimasel päeval 12. ja 13. augustil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles