Eesti meister jätkab komplekteerimist: lepingud sõlmiti kahe eestlasega

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Arbet (esiplaanil)
Gregor Arbet (esiplaanil) Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eelmisel hooajal vigastustega kimpus olnud ja käesoleval suvel koondisest kõrvale astunud Gregor Arbet jätkab Eesti meisterklubi BC Kalev/Cramo ridades.

34-aastane Arbet käis veebruaris põlve artroskoopilisel lõikusel ning mängis möödunud hooajal Alexela korvpalli meistriliiga põhihooajal kaasa kõigest kolmes kohtumises, kogudes keskmiselt 6,3 punkti, teatas klubi pressiteates.

«Loodame, et eelmise hooaja vigastused on Gregoril seljatatud ning suudab saavutada oma parimate päevade vormi. Tegemist on VTB Ühisliigas kogenenud mängijaga, kellest eelmisel hooajal tundsime kohati väga puudust,” kommenteeris Arbeti jätkamist meeskonna peatreener Alar Varrak.

Meeskonnas jätkab ka Eesti U18 koondise kapten Matthias Tass, kes liitus Kalev/Cramo esindusmeeskonnaga eelmisel hooajal.

Lisaks on Cramol uutest liitujatest lepingud sõlmitud Jugoslaavia päritoluga Bojan Subotićiga, Raplas mänginud Thomas van der Marsi ja Tartus pallinud Janari Jõesaarega. Eelmisest hooajast jätkavad Cedric Simmons, Branko Mirkovic, Sten-Timmu Sokk ja Erik Keedus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles