Järelvaadatav: takistussõiduvõistlus Kärdla Ratsupäevad

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

3. augustil algasid Kärdlas Linnumäe ratsakeskuses XVI Kärdla Ratsupäevadele, kuhu oli registreerinud üle 200 võistleja ja ligi 250 hobust, kes tegid kokku pea 1000 starti. Laupäeval toimunud võistluspäeva saab järgi vaadata Postimees.ee vahendusel.

Kärdla ratsupäevadel peeti tänavu lisaks takistussõidule ka rakendispordi võistluseid. Samuti ei puudunud juba võistluse oluliseks osaks saanud meeleolukas showprogramm ja traditsiooniline tünnisõit.

Võistluse raames toimusid mitmete karikasarjade etapid, nagu Lääne Regiooni takistussõidu karikavõistluste finaal, harrastajate takistussõidu karikasarja Porsche Karikas 2017 viimane etapp enne Tallinn International Horse Showd, Eggersmann Juunioride Suvekarika finaal, rakendisarja Combi Cup V etapp ja ERL-i rakendispordi karikasarja II etapp.

Laupäevases ülekandes alustasid päeva 95 cm kõrguste takistustega parkuuri avatud klassi sõitjad. Edasi olid stardis Porsche Karika madalama ehk harrastajate arvestuse võistluspaarid. Seejärel hüpati kõrgusel 115 cm, kus esmalt võistlesid avatud klassi võistlejad ja siis Porsche Karika kõrgema arvestuse ratsanikud.

Enne viimast ala sai vaadata kaasahaaravat tünnisõitu ja siis selgitati parimad 130 cm võistlusklassis, mille käigus peeti avatud klassi ja Eggersmann Juunioride Suvekarika finaali arvestust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles