Klopp ja Klavan said Saksa ajalehelt kiita

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitchell Weiser ja Ragnar Klavan palli nimel võitlemas.
Mitchell Weiser ja Ragnar Klavan palli nimel võitlemas. Foto: Matthias Koch/Imago/Scanpix

Seoses Liverpooli jalgpallimeeskonna võistlusreisiga Saksamaale, kus laupäeval alistati Berliinis kohalik Hertha 3:0 ja üle-eile treeningturniiri Audi Cup poolfinaalis sama skooriga Müncheni Bayern, pälvis Saksamaa ajalehes Frankfurter Allgemeine tähelepanu aasta eest FC Augsburgist Liverpooli siirdunud Ragnar Klavan.

«Aasta tagasi küsisid Liverpoolis paljud, kes pagan see tüüp on. Ragnar kes?» – nõnda pajatab Saksamaa ajaleht Frankfurter Allgemeine Eesti koondise kaptenist, maailmakuulsa Liverpooli klubi keskkaitsjast Ragnar Klavanist. Nüüd teavad juba kõik, kellega tegu – usaldusväärse ja harva eksiva lüliga esimest Premier League’i tiitlit jahtivast Liverpooli meeskonnast.

«Klavan on vastand Inglismaa jalgpalli tabanud üleminekuhullusele,» kirjutas ajakirjanik Sebastien Stier ja põhjendas: kui Kyle Walker liikus tänavu Tottenham Hotspurist Manchester Citysse 60 miljoni euro eest, siis Klavan vahetas aasta tagasi Augsburgi särgi Liverpooli oma vastu tosin korda väiksema summa eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles