BATE langes Meistrite liigas konkurentsist, Pikk koosseisu ei pääsenud

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BATE sahistas Praha Slavia võrku kahel korral, aga edasipääsuks sellest ei piisanud.
BATE sahistas Praha Slavia võrku kahel korral, aga edasipääsuks sellest ei piisanud. Foto: Sergei Grits/AP/Scanpix

Eest jalgpallikoondislase Artur Pika koduklubi Borisovi Bate sai Meistrite liiga kolmanda eelringi kordusmängus 2:1 jagu Praha Slaviast, kuid langes võõrsil löödud väravate reegli läbi konkurentsist.

Bate alustas tänast mängu igati kenasti, kui juba kuuendal minutil viis kodumeeskonna juhtima Nikolai Signevitš. Valgevene klubi lootused jõuda ühe sammu kaugusele Meistrite liiga alagrupiturniirist said aga valusa löögi vahetult enne poolajavilet, kui Slavia poolt viigistas mänguseisu Milan Škoda.

Et esimene mäng Tšehhis oli lõppenud kodumeeskonna 1:0 võiduga, tähendas nende võõrsil löödud värav, et Bate vajas edasipääsuks veel kahte tabamust. Esimene saadi kätte kohe vaheajalt naastes – Igor Stasevitš oli täpne juba 46. minutil. Järgmise kolmveerandtunniga aga sellele lisa teenida ei suudetud, mis tähendab, et Bate tee Meistrite liigas on selleks korraks otsas. Edaspidi jätkub Valgevene meisterklubi eurohooaeg Euroopa liigas.

Artur Pikk täna Bate koosseisu ei kuulunud.

Slavia teenis tänase mänguga ära koha Meistrite liiga otsustavas play-off-ringis, kus teiste meeskondade seas asub võistlustulle ka Ragnar Klavani koduklubi Liverpool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles