Londoni MMil püstitati esimene võimas rekord juba enne võistluste algust (1)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergejõustiku MMi peamine tõmbenumber on Usain Bolt, kellele need tiitlivõistlused jäävad viimasteks.
Kergejõustiku MMi peamine tõmbenumber on Usain Bolt, kellele need tiitlivõistlused jäävad viimasteks. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix

Homme saavad Londonis avalöögi tänavused kergejõustiku maailmameistrivõistlused, kusjuures esimene rekord langes juba mitu päeva enne MMi algust.

13. augustini kestvale MMile oli juba pühapäevaks müüdud üle 660 000 pileti ja kolmapäeval ületati ka 700 000 pileti piir. See tähendab, et ühte hommikust võistluspäeva poolt arvestamata on MMi piletid juba praeguseks omaniku leidnud, nagu ütles MTV-le Rahvusvahelise Kergejõustikuliidu juhatusse kuuluv Antti Pihlakoski. Senine rekord kuulus 2009. aastast Berliini MMile, kus müüdi 417 156 pileti.

MMil osaleb 2034 sportlast 203 riigist. Lisaks on võistlemisloa saanud 19 Venemaa kergejõustiklast, kes on suutnud tõestada, et nad ei tarvita keelatud aineid. Londonis osalevad venelased neutraalsete sportlastena.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles