Vigastused ei jäta Šarapovat rahule

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova
Maria Šarapova Foto: Stan Szeto/Reuters/Scanpix

Maria Šarapova tagasitulek keelatud aine tarvitamisega kaasnenud võistluspausilt käib üle kivide ja kändude - käevigastuse tõttu peab venelanna vahele jätma nädalavahetusel Torontos algava Rogers Cup tippturniiri.

Maailma edetabelis 171. kohal paiknev Šarapova sai tippturniirile korraldajatelt priipääsme, kuid venelanna ei saa võimalusest WTA paremusjärjestuses kõvasti kerkida kinni haarata. «Ma hindan turniirile saadud vabapääset ja minu Toronto fännide toetust väga kõrgelt. Olen pettunud, et vigastus hoiab mind taas tenniseväljakutelt eemal ja näen nii palju vaeva kui võimalik, et kiiresti oma armastatud mängu juurde naasta,» andis Šarapova teada.

Venelannat segab vasaku käe vigastus, mistõttu ta pidi sel nädalal pooleli jätma Stanfordis toimunud turniiri. See oli aga omakorda kunagise maailma esinumbri esimene võistlus pärast reieprobleemi põhjustatud kahe ja poole kuu pikkust võistluspausi. Aprillis meldooniumi kasutamise eest saadud dopingukaristuselt naasnud Šarapova sai enne seda vigastust osaleda vaid kolmel WTA turniiril, sealjuures alistas ta Stuttgardis Eesti esinumbri Anett Kontaveidi.

Värskeim terviseprobleem tähendab, et tõenäoliselt peab Šarapova aasta viimasele suurele slämmile, US Openile, pürgimist alustama kvalifikatsiooniturniirilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles