Madridi Real kavandab megatehingut?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylian Mbappe.
Kylian Mbappe. Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS

Kui Neymari üleminek Barcelonast Paris Saint-Germaini vapustas tervet jalgpallimaailma, siis megatehingut on tegemas ka Madridi Real. Hispaania suurima spordiväljaande Marca andmetel on Real pakkumas Monacole ulmelist rahasummat, et kätte saada 18-aastane Kylian Mbappe.

Juuli keskpaigas kohtusid kõnealuste klubide tähtsad inimesed Prantsusmaal, et potentsiaalset üleminekut arutada. Väidetavalt jõudsid mõlemad pooled suulisele kokkuleppele ning Monaco talismanist saab järjekordne Madridi suurklubi hiigelost. Erinevate boonustega läheb Mbappe maksma umbkaudu 180 miljonit eurot.

Paraku tähendab see üleminek seda, et suure tõenäosusega on klubist lahkumas Gareth Bale, sest vastasel juhul oleks meeskonnas neli väga hea tasemega ründajat (lisaks Cristiano Ronaldo ja Karim Benzema). Peatreener Zinedine Zidane’i jaoks on meeskonna sisekliima äärmiselt oluline ning säärane olukord sellele kaasa ei aita. Väidetavalt olevat see üheks põhjuseks, miks James Rodriguez klubist laenulepingu alusel lahkus.

Pidevalt vigastustega kimpus oleva Bale’i vastu on huvi üles näidanud Inglismaa kõrgliiga meeskonnad eesotsas Manchester Unitedi ja Londoni Chelseaga. Real on waleslase külge riputanud 100 miljoni euro suuruse hinnalipiku.

Üleminekuaken sulgub augustikuu viimasel päeval ning Zidane on varasemalt korduvalt öelnud, et tähtsad uudised võivad tulla ka 31. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles