NBA superstaar tegi golfirajal neljale profile silmad ette

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry lõpetas mõlemad võistluspäevad skooriga +4.
Stephen Curry lõpetas mõlemad võistluspäevad skooriga +4. Foto: Lachlan Cunningham/AFP/Scanpix

Stephen Curry oskab palli õigesse kohta paigutada – olgu selleks siis rõngas või auk. Golden State Warriorsi korvpallimeeskonna superstaar tegi sel nädalal debüüdi suurel golfiturniiril ning mehe skoor pärast kahte ringi oli 148 lööki ehk +8, vahendab Sky Sports.

Juunis Warrirosiga NBA meistriks kroonitud Curry nädalavahetusel enam Web.com nime kandval võistlusel väljakutele tulla ei saa – kvalifikatsioonipiir oli tema skoorist 11 lööki vähem. Sellele vaatamata jättis korvpallur ekspertidele hea mulje. Kaks 74-löögist päeva teinud Curry suutis kokkuvõttes edestada nelja konkurenti, mis on hobimängija kohta igati viisakas tulemus.


Stephen Curry impressed in his pro golf debut by usatodaysports

«Ma tegin paar suurepärast lööki, aga palju rohkem halbu,» ei jäänud Curry oma esitusega täielikult rahule, küll aga kogemusega. «Oli suurepärane võistelda koos golfimaailma tulevikutähtedega, näha kui võitlushimulised ja talendikad nad on ning mõista, mida tähendab kõige kõrgemal tasemel golfi mängimine.»

Pärast kahte päeva on turniiri liider Andrew Yun skooriga -13.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles