Maailma jalgpalli värskeim megastaar sai hooaja esimeses matšis vigastada

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylian Mbappe vigastada saamise hetk.
Kylian Mbappe vigastada saamise hetk. Foto: Valery Hache/AFP/Scanpix

Prantsusmaa kõrgliiga alustas eile õhtul uut vutihooaega, kui mullune meisterklubi Monaco võõrustas Toulouse’i mehi. Tiitlikaitsjad võitsid küll mängu, aga kaotasid vigastusele oma suurima staari, mullu liigas 15 väravat kõmmutanud Kylian Mbappe.

Monaco jäi koduväljakul kahel korral kaotusseisu, kuid suutis lõpuks läbi Jemersoni, Radamel Falcao ja Kamil Gliki väravate siiski 3:2 võidu võtta. Kui 70. minutil said võõrustajate fännid rõõmustada juhtvärava üle, siis neli minutit hiljem olid neil peas muremõtted – tähtründaja Mbappe kukutati Toulouse’i kaitsja Kelvin Adou poolt ning jäi murule lamama. Näiliselt oma põlvele viga teinud prantslane sai küll oma jalul väljakult lahkuda, kuid matši jätkata ta ei suutnud. Esialgse info kohaselt millegi tõsisega siiski tegu ei ole. «Ma ei usu, et vigastus väga hull on. Ta peaks kahe-kolme päeva pärast terve olema,» rääkis peatreener Leonardo Jardim.

Ka Mbappe pisivigastus võib Euroopa hilissuvisel jalgpalliturul kaarte kõvasti ümber mängida. Väidetavalt ihkab Monaco 18-aastase ründaja tänavu rahaks teha ja Madridi Realilt küsitakse tema eest hinnanguliselt 180 miljonit eurot. Prantslase jaoks peaks Real aga oma ründeliinis ühe koha vabastama, mis tähendaks kas Gareth Bale’i või isegi Cristiano Ronaldo lahkumist Inglismaale. Kui Mbappe tervise kohal on küsimärgid, võivad aga need tehingud olemata jäädagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles