Cristiano Ronaldo andis väga selgesõnaliselt märku, et tahab tagasi Inglismaale

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Darren Staples/Reuters/Scanpix

Kohtupingis vannutatakse inimesed vaid tõtt rääkima. Seetõttu peaksid Manchester Unitedi fännid praegu olema väga elevil: Cristiano Ronaldo andis väidetavalt kohtus märku, et ihkab tagasi Inglismaale, vahendab Daily Mail.

Madridi Reali supertähte süüdistatakse maksude tasumisest kõrvale hoidmises ja seetõttu peab portugallasest Euroopa meister Hispaanias kohtutreppe kulutama. Vutistaar ise on igasugust süüd eitanud ning väidetavalt on ta tohutult solvunud, et Hispaania võimud on ta nõnda pihtide vahele võtnud.

«Ma tean, et te teete vaid oma tööd, aga ma tõesti ei tea, mida siin teen. Inglismaal elades ei olnud mul kordagi mingeid probleeme,» rääkis Ronaldo Hispaania ajakirjandusele lekitatud transkriptsiooni järgi kohtunikule. «Seetõttu tahaksingi sinna tagasi. Kui Inglismaale siirdusin, seletati mulle täpselt, kuidas seal rahaasjad käivad.»

Kõike seda ütles Ronaldo väidetavalt – ühtegi ajakirjanikku kohtusaalis ei viibinud ja väljaimbunud sõnade korrektsuses sajaprotsendilist kindlust ei ole. Samas olevat Hispaanias selliste kohtuvestluste meediasse jõudmine üsna tavapärane nähtus ja see lisab usutavust ka väitele, et Ronaldo ihkab maksujamade keskelt tagasi Inglismaale. Tema kõige tõenäolisemaks mängupaigaks oleks seal kunagine koduklubi Manchester United, mida juhendab endine Reali peatreener Jose Mourinho.

Nagu eelnevalt mainitud, seisab lekkinud paberites ka selgesõnaliselt Ronaldo kinnitus, et tema pole ühestki maksust teadlikult kõrvale hiilinud: «Maksan alati ära selle, mille võlgnen. Kui keegi teenib palju raha, siis ta peab maksma ka kõrgeid makse. Ma usaldan oma abilisi, sest nad teenivad minu finantside eest hoolitsemisega head tasu ning ma jätan kõik nende hooleks.» Ehk vutitähe sõnumina kõlab: kui midagi on korrast ära, on see mu abiliste, mitte mu enda süü.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles