Vaata ja imesta: nii näeb välja tšekk 222 miljonile eurole!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piiks-piiks ja raha tuleb - Neymar pidi PSG esimest liigamängu koos isaga tribüünilt vaatama, ent rahamäed liikusid sel ajal ühelt kontolt teisele.
Piiks-piiks ja raha tuleb - Neymar pidi PSG esimest liigamängu koos isaga tribüünilt vaatama, ent rahamäed liikusid sel ajal ühelt kontolt teisele. Foto: JACQUES DEMARTHON/AFP/Scanpix

Brasiillase Neymari üleminekusaaga sai lõpu, kui ründaja end senisest koduklubist Barcelonast 222 miljoni euro eest vabaks ostis, et Paris Saint-Germaini ridadesse siirduda. Nüüd on päevavalgele tulnud tšekk, mille Barcelona tehingu eest sai.

Kuigi Hispaania kõrgliiga lükkas Neymari esindaja Juan de Dios Crespo toodud tšeki esialgu tagasi, otsustas Barcelona, et ei hakka üleminekut esialgu takistama, ehkki soovib, et UEFA uuriks, kust PSG vajaliku summa sai ning kas Prantsusmaa klubi ikka suudab täita rahalise ausa mängu ehk FFP reegleid. Foto de Dios Crespo käes olnud tšekist, millele on kirjutatud maailma jalgpalliajaloos enneolematu summa, jõudis aga kuidagi ajakirjanike kätte ning sealtkaudu avalikkuse ette.

Mis tunne valdaks teid, kui saaksite kõndida panka sellise summaga tšekki lunastama?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles