Mõtlik ja nukker Rasmus Mägi: startimine olnuks liiga riskantne

Merili Luuk, London
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

KERGEJÕUSTIK

2016. aasta Eesti parim meessportlane Rasmus Mägi sai kibeda pettumuse osaliseks, sest pidi Londoni MMil 400 meetri tõkkejooksust jalavigastuse tõttu loobuma. Sellal kui konkurendid staadioniringi mõõtsid, jälgis Mägi nende jooksu mõtliku moega videoekraanilt.

Terve hooaja maailma tippudega (edukalt) konkureerinud Mägi MM lõppes enne kui stardipauk käis. 25-aastane sportlane oli supervormis, kuid keha andis alla.

Mägi rääkis Eesti meistrivõistlustel, et sai Portugali laagris «salapärase» vigastuse. Jooksjat asus kummitama reie tagakülg, mis jäi kiirete liigutuste puhul kangeks. Pärast Portugali laagrit Mägi tõkkejooksus ei võistelnud, Eesti meistrivõistlustel tuli ta starti 400 meetri jooksus ja läbis sileda staadioniringi 46,42-ga. «Iga tehtud liigutusega tundsin, et olen vormis ja võimeline jooksma,» tunnistas Mägi eile nukralt. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles