Video: PSG-d ja Neymari üllatati kummalise taktikavõttega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariis Saint-Germaini jalgpallur Neymar jälgimas uue koduklubi mängu Amiens'i vastu.
Pariis Saint-Germaini jalgpallur Neymar jälgimas uue koduklubi mängu Amiens'i vastu. Foto: JOHN SPENCER/SIPA/JOHN SPENCER/SIPA

Prantsusmaa jalgpalli kõrgliiga esimese vooru kohtumises alistas Pariis Saint-Germain laupäeval kodusel Parc des Princes staadionil 2:0 meistrisarja uustulnuka Amiens'i.

Tulemuses polnud midagi üllatavat, sest PSG oli kohtumise selge soosik. Väravad lõid Edinson Cavani 42. ja Javier Pastore 80. minutil, milles polnud samuti midagi ebatavalist. Isegi see, et 222 miljoni euro eest FC Barcelonast ostetud Neymar kohtumist tribüünilt jälgis, polnud üllatav, sest suurtehningute paberimajandus on alati aeganõudev.

Aga see, kuidas Amiens kohtumist alustas, rabas nii pealtvaatajaid (sh tribüünil istunud Neymari) kui ka platsil viibinud PSG mängijaid. Lahtilöögiõigust omanud Amiens otsustas palli omadele söötmise asemel selle vastase nurgalöögilipu juures auti mängida ja seeviisi mängu kese kohe PSG väljakupoolele viia.

Elu näitab, kas kohtame säärast taktikavõtet tulevikus rohkem?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles