Türklased napsavad vaba koha WRC-kalendris

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi ralli on MM-kalendrisse kuulunud kuuel korral. Pildil 2005. aasta, kui Markko Märtin ja Michael Park lõpetasid viienda kohaga.
Türgi ralli on MM-kalendrisse kuulunud kuuel korral. Pildil 2005. aasta, kui Markko Märtin ja Michael Park lõpetasid viienda kohaga. Foto: Aykut AKICI/TURKPIX/Scanpix

Autoralli MM-kalendrisse pidi tulevast hooajast lisanduma kas Uus-Meremaa või Horvaatia etapp. Nüüd kirjutab Autosport aga kindlal toonil, et MM-sarja naaseb hoopis Türgi võistlus. Uus-Meremaa võimalused WRC-etappi korraldada olevat kaduvväikesed, Horvaatia šansid olevat otseselt seotud halvasti käitunud pealtvaatajate tõttu pakul oleva Poola ralli kalendrist välja viskamisega.

«Kui Poola lahkub ja promootor soovib jätkuvalt järgmiseks hooajaks läbi suruda 14-etapilist kalendrit, siis on üldine arusaam, et Horvaatia pääseb sinna sisse,» tsiteerib Autosport enda nimetuks jäänud allikat. «Kui Poola kaob – ja praegu näitavad kõik märgid, et nii läheb – siis oleneb kõik sellest, kas MM-sarja promootor suudab veenda FIAt (Rahvusvahelist Autoliitu), et Horvaatia on valmis (MM-rallit korraldama – V.V.), ja meeskondi, et sinna on väärt minna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles