Henri Anier: vigastuspaus kestab üks kuni kaks nädalat

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Lahti uus ründaja Henri Anier.
FC Lahti uus ründaja Henri Anier. Foto: FC Lahti

Pühapäevases Soome jalgpalli kõrgliigamängus Helsingi Jalgpalliklubi vastu vigastada saanud FC Lahti ja Eesti koondise ründaja Henri Anieri trauma ei osutunud õnneks tõsiseks.

«Arst arvas, et paranemiseks kulub nädal kuni kaks. Küljelihases on puusakondi kohal tilluke rebend ja külg seetõttu natuke valulik. Õnneks polnud midagi hullemat,» rääkis Postimehele Anier, kes vigastuse tõttu 0:0 viigiga lõppenud kohtumise 9. minutil välja vahetati.

«Neljapäevane mäng Turu Interiga jääb kindlasti vahele, aga järgmise nädala laupäeval (19. august – toim) Seinäjoki vastu tahaks kindlasti tagasi platsil olla. Eks näis, kas see on võimalik ka esmaspäevases mängus Vaasa Palloseuraga,» sõnas Anier.

Juulis FC Lahtiga pooleteist aasta pikkuse lepingu sõlminud ründaja on otsusega igati rahul: «Olen siin viibimist esimesest hetkest saadik nautinud. Kõik on olnud väga sõbralikud ja mängime head jalgpalli. Trennid on professionaalsed ja iga mäng huvitav. Šotimaa kõrgliigas (kevade veetis Anier sealse klubi Inverness CT ridades – toim) oli tempo küll kiirem, aga Soome meistrisarja mängud on väga kvaliteetsed.»

13 mängu kaotuseta püsinud FC Lahti asub 20 vooru järel liigatabelis kolmandal kohal. Hooaja lõpuni on veel 13 vooru. Anier on nelja mänguga löönud kolm väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles