Coutinho pressib Liverpoolilt üleminekut välja

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Coutinho.
Philippe Coutinho. Foto: CIAMBELLI/SIPA/CIAMBELLI/SIPA/Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi staarmängija Philippe Coutinho püüab meeskonnale näidata oma meelsust, et nad müüksid ta Barcelonale. 25-aastane brasiillane olevat Liverpooli peatreenerile Jürgen Kloppile öelnud, et soovib just Kataloonia meeskonnaga liituda, ehkki Coutinho sõlmis Punastega tänavu jaanuaris viie aasta pikkuse lepingu, mis tegi temast ühtlasi klubi suurima palgaga mängija.

Yahoo Spordi sõnul on Coutinho küsinud Kloppilt kaks korda luba Barcelonaga liitumiseks, olles samal ajal laupäeval algavaks Premier League’i hooajaks üsna kesiselt valmistunud. Lähedalseisvate allikate järgi on brasiillane osalenud treeningutel võimalikult vähe energiat kulutades, kuna ta soovib olla kindel oma üleminekus. Eelmisel nädalavahetusel toimunud sõprusmängus Bilbao Athleticuga ei kuulunud Coutinho 23-mehelisse rivistusse, mille kohta ütles klubi, et teda vaevas seljavalu.

Pole kahtlustki, et 25-aastane brasiillane Coutinho on Liverpooli kõige hinnalisem jalgpallur. Ründav keskpoolkaitsja lõi eelmisel hooajal meeskonna eest 14 väravat, kusjuures oli kuus nädalat vigastatud.

Liverpooli lähiajal toimuvad mängud:

12.08. Watford – Liverpool (Premier League'i avavooru kohtumine)

15.08. Hoffenheim – Liverpool (Meistrite liiga)

19.08. Liverpool – Crystal Palace (Premier League)

23.08. Liverpool – Hoffenheim (Meistrite liiga)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles