POSTIMEES LONDONIS Video ja galerii: kergejõustikutipp avastas Eesti suursaadikus ootamatult sugulase

Merili Luuk, London
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Londonis toimuval kergejõustiku MMil käisid täna Eesti sportlased (Anna Maria Orel, Rasmus Mägi, Grit Šadeiko, Tiidrek Nurme, Roman Fosti) Eesti suursaatkonnas vastuvõtul. Eesti koondise pesamuna ehk 20-aastast vasaraheitjat Orelit tabas aga üllatus, kui vestluse käigus selgus, et ta on Lauri Bambusega (Eesti suursaadik Londonis) sugulane.

«Ma polnud sellega kursis, kuid väga tore üllatus!» ütles Orel Postimehele videointervjuus. «Minu vanaema ning tema ema olid õed,» täpsustas Eesti sportlane ning lisas, et suguvõsas eksisteerivast «diplomaatiahuvist» olenemata jälgib ta igasuguseid uudiseid, ehkki keskendub eelkõige spordile.

Vaata videost, kas kurikuulus kõhuviirus tabas ka Orelit ning millega on ta Londonis jõudnud tegeleda pärast oma etteaste lõppu (MM-debüüdi teinud Orel heitis kvalifikatsioonis 67.37 ning sai kokkuvõttes 18. koha – toim).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles