Video: aasta pärast Eestis toimuva jalgpalli suursündmuse võitis Madridi Real

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Real võitis tänavu teist aastat järjest UEFA superkarikafinaali, Hispaania hiiu tähtmängija Cristiano Ronaldo (esiplaanil) pääses platsile 83. mänguminutil.
Madridi Real võitis tänavu teist aastat järjest UEFA superkarikafinaali, Hispaania hiiu tähtmängija Cristiano Ronaldo (esiplaanil) pääses platsile 83. mänguminutil. Foto: Peter Cziborra/REUTERS/Scanpix

Makedoonia pealinnas Skopjes toimunud UEFA superkarikafinaali võitis teist aastat järjest valitsev jalgpalli Meistrite liiga võitja Madridi Real, kes alistas 2:1 möödunud hooajal Euroopa liigas triumfeerinud Manchester Unitedi. Ühtlasi sai Hispaania tippklubist esimene meeskond pärast 1990. aastat, kes suutnud kaitsta superkarikafinaali tiitlit.

Real läks kohtumist juba 24. minutil, kui jala sai valgeks Casemiro, kes suunas otse õhust ühe puutega Dani Carvajali tsenderduse David de Gea valvatavasse väravasse.

Ehkki pärast avapoolaega vahetas Punaste Kuradite peatreener Jose Mourinho Jesse Lingardi asemel mängu Marcus Rashfordi, tõi 53. minutil tabloole Reali poolt vaadates 2:0 eduseisu Isco, kes suutis mängida kindlalt teist korda järjest üle nii ManU kaitseliini kui ka puurivahi. Sel suvel Evertonist 85 miljoni euro eest Belgia ründaja Romelo Lukaku soetanud Inglismaa tippmeeskond aga kuivale ei jäänud, kuna 62. minutil skooris just Lukaku.

Järgmisel aastal toimub UEFA superkarikafinaal Tallinnas Lilleküla jalgpallistaadionil.  

Kohtumise väravad:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles