Järelvaadatav: napi võidu saanud Kalju pääses ehmatusega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas alistas koduväljakul mänginud Nõmme Kalju 1:0 Tartu Tammeka. Kohtumise ainsa värava lõi teisel minutil Artjom Dmitrijev. Võõrustajad lõpetasid matši kümnekesi, sest teisel kolmveerandtunnil teenis otse punase kaardi Artur Valikajev.

Mängu eel:

Kalju on vooru eel tabelis Levadiaga võrdsel pulgal ehk 51 punkti peal, vaid edu omavahelistes mängudes annab napi paremuse Levadiale. Liider Flora on aga seitsme punkti kaugusel ehk ainsatki libastumist Kalju endale praegu lubada ei saa. Tammeka peab oma võitlust tabelis mõnevõrra madalamal, ent see on veel tasavägisem. Kuuendal kohal olles lahutab neid viiendast meeskonnast ehk Narva Transist vaid üks punkt, selja tagant hingab aga kahe punkti kauguselt kuklasse Sillamäe Kalev.

Tänavu on mõlemas omavahelises mängus peale jäänud Kalju, kes võitis aprilli lõpus võõrsil 3:1 ja mai alguses kodus suisa 5:1. Viimati alistas Tammeka kodus 3:1 Sillamäe, sellal kui Kalju sai võõrsil põnevas ja tähtsas mängus 2:1 jagu Infonetist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles