Grosjean: Räikkönen on vaid ühes aspektis Magnussenist parem

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
F1-piloot Romain Grosjean.
F1-piloot Romain Grosjean. Foto: /imago/Crash Media Group

Haasi vormel-1 piloot Romain Grosjean sõidab tänavusel hooajal ühes meeskonnas taanlase Kevin Magnusseniga. Karjääri alguses Fernando Alonso ja Kimi Räikköneniga ühes meeskonnas sõitnud Grosjean ülistas uut tiimikaaslast. 

«Mul on Keviniga väga hea läbisaamine, see isegi üllatas mind,» rääkis Grosjean väljaandele Autosport. «Meeskonnakaaslased on alati sõjas, kuid me mõlemad oleme täiskasvanud mehed ning austame teineteist.»

Prantslasel jagus Magnusseni suunas kiidusõnu ning võrdles teda endise tiimikaaslasega: «Ma arvan, et ta on alahinnatud võidusõitja. Ta on ülikiire ning saab suurepäraselt hakkama. Kimi oli vormeli seadistamises omaette klass, aga teistes aspektides on Kevin parim.»

Üheksa etappi enne hooaja lõppu paikneb Grosjean sõitjate arvestuses 18 punktiga 13. kohal, edestades tiimikaaslast seitsme silmaga. Meeskondlikus arvestuses on Haas 28 punktiga seitsmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles