Video: vahetusest sekkunud Eesti koondise ründaja vajas võiduväravaks vaid kaheksat minutit

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ats Purje.
Ats Purje. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Eesti jalgpallikoondise ründaja Ats Purje koduklubi Kuopio Palloseura alistas Soome kõrgliiga 21. vooru kohtumises Hindrek Ojamaa tööandja JJK Jyväskylä 1:0. Kohtumise ainsa värava lõi vahetusest sekkunud Purje.

Matši varumeeste pingilt alustanud Purje sekkus mängu 61. minutil, vaid kaheksa minutit enne skoorimist. Purje sai hea söödu karistusalasse, mängis vastaste väravavahist mööda ning lükkas palli tühja väravasse. Ojamaa Jyväskylä koosseisu ei kuulunud.

Teise Eesti koondise ründaja Henri Aneri leivaisa FC Lahti võitis koduväljakul Turu Interit 1:0. Anier vigastuse tõttu koosseisu ei kuulunud.

Andreas Vaikla ja Mariehamn kaotasid 0:3 Rovaniemi Palloseurale. Mihkel Aksalu ja Seinäjoki JK said kuueväravalise kaotuse (0:6) tabeliliidri Helsinki JK käest. Mõlemad eestlased seisid oma koduklubi väravasuul kõik 90 minutit.


1-0 Amazing Goal Purje KuPS Kuopio 1-0 JJK... by meteoalex1

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles