Silmapaistva Hundi tegutsemine tõi tähtmängijale kaasa hundipassi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (paremal).
Margus Hunt (paremal). Foto: Indianapolis Colts

Ameerika jalgpalliliigas (NFL) mängiva eestlase Margus Hundi koduklubi Indianapolis Colts vallandas vigastatud äärekaitsja Kendall Langfordi.

31-aastane Langford kuulus Coltsi ridadesse alates 2015. aastast ning oli ühtlasi kaitseliini kogenuim tegija, kui kogus kahe hooajaga oma kontole 23 mängu, seitse sacki ehk vastaste mängujuhi mahamurdmist ja 48 tackle’it ehk vastaste mahatõmbamist. Langford sai aga eelmise hooaja keskel vigastada ning kuna ameeriklane polnud traumast poolteist nädalat tagasi alanud ning kaheksa päeva kestnud treeninglaagriks paranenud, otsustasid klubi juhid ja peatreener Chuck Pagano Langfordile hundipassi anda.

Coltsi tegemisi kajastav veebilehekülg Stampede Blue tõi seejuures ühe suurema Langfordi vallandamise põhjusena välja 30-aastase Hundi hea tegutsemise laagris ning lisaks oli eestlane üks neljast mängijast, kes sai kiita ka meeskonna lootsilt Paganolt.

«Hunt läheb iga päevaga paremaks. Ta on pikk ning sobib meie kaitseliini väga hästi. Kindlasti teeb ta tulevikus tegusid,» rääkis Pagano ajakirjanikele.

Praeguse seisuga kuulub Coltsi algkoosseisu äärekaitses Henry Anderson ning Hunt on tema järel esimene vahetusmängija. Samas tuleb rõhutada, et tegu on esialgse prognoosiga ning silma tuleb paista tõelises mängus. Esimene võimalus Hundi selleks Hundi jaoks leiab aset juba pühapäeval, kui Colts läheb hooajaeelses sõpruskohtumises vastamisi Detroit Lionsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles