Neymar sai kauaoodatud rõõmusõnumi

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba pühapäeval saab Neymar tõega seda särki kanda.
Juba pühapäeval saab Neymar tõega seda särki kanda. Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS/Scanpix

Hispaania jalgpalliliit ja sealne kõrgliiga on pärast nädal aega kestnud paberimajanduslikku kriisi lõpuks asjad korda saanud ning edastanud oma Prantsusmaa kolleegidele dokumendid, millega kinnitavad, et Neymar on nüüdsest PSG mängija. See tähendab, et brasiillane saab sel nädalavahetusel Guingampi vastu teha oma debüüdi maailma kalleima jalgpallurina.

Pariisi suurklubi tasus Neymari eest 222 miljonit eurot – enam kui kahekordselt maailma kõige kopsakam üleminekusumma – juba nädal aega tagasi, kuid vutimees ei saanud oma debüüti uue koduklubi eest kohaliku liiga esimeses mängudevoorus teha. Põhjuseks paberimajanduslik ummik Hispaanias, kust ei jõudnud ülemineku korrektsust kinnitavad dokumendid õigeks ajaks Prantsusmaale. Seis näis vahepeal suisa nii hull, et veel selle nädala algul kostsid kõlakad, et paberite kohalejõudmine ületab 15-päevase rahvusvahelise tähtaja ning olukorda peab sekkuma Rahvusvaheline Jalgpalliliit FIFA.

Õnneks nõnda hulluks asi siiski ei läinud: PSG peatreener Unai Emery andis matšieelsel pressikonverentsil teada, et kõik dokumendid on korras ning ründaja on ka vormi poolest valmis sel nädalavahetusel võõrsil Guingampi vastu väljakule jooksma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles