Müncheni Bayerni boss eelistab staadionit Neymarile

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar saab nädalavahetusel teha PSG särgis ametliku debüüdi.
Neymar saab nädalavahetusel teha PSG särgis ametliku debüüdi. Foto: J.E.E/SIPA/J.E.E/SIPA/Scanpix

Pariis Saint-Germaini jalgpalliklubi tegi eelmisel nädalal ajalugu, kui soetas Barcelonast maailmarekordit märkiva üleminekusumma ehk 222 miljoni euro eest endale Brasiilia staarründaja Neymari. Müncheni Bayerni presidendi Karl-Heinz Rummenigge sõnul ei kulutaks tema ühe mängija peale kunagi niivõrd palju raha – sakslase jaoks oleks palju olulisem praeguse kodustaadioni Allianz Arena olemasolu.

«Neymari ülemineku ajal küsisin endalt, kas olulisem oleks Neymar või Allianz Arena ning jõudsin kindla järelduseni, et eelistan Allianz Arenat. Meie kui Müncheni Bayerni jalgpalliklubi järgime teistsugust filosoofiat (kui PSG, kes soetab ulmeliste summade eest mängijaid – toim),» ütles Rummenigge.

Bundesliga tugevaima klubi ajaloo kallim üleminek pärineb tänavu juunikuust, kui Prantsusmaa koondise poolkaitsja Corentin Tolisso eest käidi välja 41,5 miljonit eurot.

Karl-Heinz Rummenigge. / Peter Schatz/imago/ActionPictures/Scanpix
Karl-Heinz Rummenigge. / Peter Schatz/imago/ActionPictures/Scanpix Foto: Peter Schatz/imago/ActionPictures
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles