Sinilõvi Karli Allik: meie vastas on maailma parimad

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallimeeskond alustab 24. augustil mängudega Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril, kus alagrupis ollakse vastamisi Soome, Serbia ja Poolaga. Kõiki Eesti koondise kohtumisi näitavad Postimees ja Kanal 12.

Eesti koondise – hüüdnimeks Sinilõvid – liige, nurgaründaja Karli Allik meenutab mullust koondisedebüüti Luksemburgi vastu: «Tunne oli kirjeldamatu, sest see oli olnud pikalt mu unistus.»

EM-finaalturniiri ootab Allik innuga: «Meie vastas on maailma parimad meeskonnad – Soome, Poola ja Serbia. Selliste meeste vastu on au mängida. Minul kui noormängijal võib väike sabin sees olla, aga olen piisavalt kogemusi saanud ning valmis selleks, mis meid EMil ootab.»

Postimees tutvustab 11.-24. augustini ehk kuni EMini avapäevani igal päeval ühte Eesti võrkpallikoondise mängijat, et end üheskoos võrkpallisuve tippsündmuseks vollelainele häälestada. Sinilõvid sööstavad lahingusse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles