Sinilõvi Denis Losnikov: eestlased suudavad oma hääle maksma panna!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallimeeskond alustab 24. augustil mängudega Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril, kus alagrupis ollakse vastamisi Soome, Serbia ja Poolaga. Kõiki Eesti koondise kohtumisi näitavad Postimees ja Kanal 12.

Eesti koondise – hüüdnimeks Sinilõvid – liige, libero Denis Losnikov meenutab, et kolm aastat tagasi koondisedebüüti tehes toimusid tema organismis kontrollimatud protsessid. «Pulss tõusis 20 lööki kõrgemale. Vägev tunne oli!»

Eesti võrkpallimeeskonda sõidab Poola toetama umbes 1500 fänni, mis on Losnikovi arvates koondise jaoks väga tähtis. «Eestlased suudavad oma hääle maksma panna. Kindlasti kuuleme neid Poolas!»

Postimees tutvustab 11.-24. augustini ehk kuni EMini avapäevani igal päeval ühte Eesti võrkpallikoondise mängijat, et end üheskoos võrkpallisuve tippsündmuseks vollelainele häälestada. Sinilõvid sööstavad lahingusse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles