Matšpalli kasutamata jätnud Zopp sai finaalis valusa kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Mailiis Ollino

Jürgen Zopp (ATP 351) ja Vladimir Ivanov (ATP 416) osalesid Soomes 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril. Zopp tunnistas finaalis Belgia tennisisti Julien Cagnina (ATP 399) 6:0, 5:7, 0:6 paremust, Ivanov langes konkurentsist veerandfinaalis.

Esimene sett finaalis möödus eestlase dikteerimisel ja Zopp loovutas 23 minutit kestnud setis vastasele ainult üheksa punkti, võites 6:0. Teine sett seevastu oli väga tasavägine ning eestlasel oli kasutada matšpall, kuid seda võimalust ta ära ei realiseerinud. Sett kuulus belglasele 7:5. Setivõidust kindlust saanud Cagnina otsustavas setis Zoppile võimalust ei andnud ja võitis kuivalt 6:0. See oli Cagninale tänavu neljas Futures turniiri võit.

«Finaalis on alati mõru kaotada, eriti matšpalli pealt,» jäi Zopp pärast kohtumist napisõnaliseks. Järgmisel nädalal osaleb Eesti esireket Helsingis Futures turniiril, kus teeb kaasa ka Ivanov.

Paarismängus osalenud Ivanov jõudis koos argentiinlase Mattias Franco Descottega finaali, kus jäädi 4:6, 3:6 alla Rootsi paarile Daniel Appelgren ja Linus Frost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles